Home →Projecten →Onze mensen →Werkvelden →
Project- en procesmanagement →Advies →Innovatie en ontwikkeling →
Werken bij →Contact →
NLEN
Intro image
Werken bij Infram

Ervaring: Berthe Brouwer

Senior adviseur bij Infram

Alweer bijna 10 jaar werk ik bij Infram en dat is een stuk langer dan dat ik bij mijn vorige werkgevers ben gebleven. Dat ligt vast deels aan mijn levensfase, de vrije jaren zijn voorbij, wat continuïteit is prettig. Maar …  ik heb ook zeker mijn draai kunnen vinden bij Infram, door het bedrijf dat het is.

“We hebben allemaal veel vrijheid en verantwoordelijkheid”

— Berthe Brouwer, Senior Adviseur

Maatschappelijk relevant

Ik heb de mogelijkheid om te werken aan maatschappelijk relevante onderwerpen. Mijn passie ligt bij het waterbeheer en de projecten waar ik aan werk zijn meestal watergerelateerd; zoetwater beschikbaarheid, dijkversterking Marken en verbetering van het watersysteem van de Alblasserwaard.

We hebben allemaal veel vrijheid en verantwoordelijkheid: om klussen te vinden voor jezelf en voor collega’s, om collega’s te helpen als het nodig is, en om nieuwe initiatieven te ontwikkelen. We werken vaak zelfstandig bij de opdrachtgever; ik prefereer om in teamverband te werken en vind het juist ook leuk om dit aan de opdrachtnemerskant te doen.

Leuke en afwisselende projecten

De sfeer tussen de collega’s is goed en we streven ernaar om nieuwe collega’s snel op te nemen door ze aan leuke projecten te laten werken. Voor mij is het verder belangrijk dat ik vrijheid heb om te bepalen waar ik werk - bij de klant, op kantoor, thuis. Dat helpt om de werk-privé balans een beetje op orde te houden en de afwisseling is ook fijn. Al met al zijn de zeggenschap, collegialiteit en strategische projecten heel stimulerend.

Ik hoop dat het me lukt om de komende jaren een bijdrage te gaan leveren aan de transitie van de landbouw: een politiek en economisch lastige opgave, maar essentieel om bij te dragen aan de problemen op gebied van klimaat, natuur, biodiversiteit, bodemdegradatie en waterbeheer.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram.nl


Over Infram

Sinds 1994 werken wij aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). Onze medewerkers zijn thuis in civiele techniek, bestuurs- en bedrijfskunde, ruimtelijk ontwerp of planologie. Deze verscheidenheid aan profielen voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers vinden we vanzelfsprekend.

Werken bij Infram

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram.nl