Home →Projecten →Onze mensen →Werkvelden →
Project- en procesmanagement →Advies →Innovatie en ontwikkeling →
Werken bij →Contact →
NLEN
Intro image
Werken bij Infram

Ervaring: Roos Ottink

Adviseur bij Infram

Aan het einde van mijn studie Earth & Environment in Wageningen was ik op zoek naar een bedrijf waarbij ik kennis kon implementeren in de “echte wereld”. Infram, met vooral projecten voor Nederlandse overheden, bleek de perfecte keuze voor mij. Tijdens mijn stage mocht ik vier maanden volledig meedraaien in bestaande projecten bij o.a. Waterschap Rivierenland en Rijkswaterstaat. Daarna kreeg ik een contract aangeboden!

“De werkzaamheden bij Infram zijn super divers: geen dag is hetzelfde”

— Roos Ottink, Adviseur

Afwisseling en waardering

De werkzaamheden bij Infram zijn super divers: geen dag is hetzelfde. Ik krijg veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in andere sectoren dan water(management) alleen. Twee jaar geleden wist ik nog niks van contractmanagement, civiele kunstwerken en assetmanagement. Nu ben ik er zo een halve werkweek mee bezig. Infram heeft echt mijn ogen geopend voor andere werkvelden. Ondanks dat ik nog maar kort aan het werk ben, voel ik me al erg gewaardeerd en krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid.

Roos Ottink voor het kantoor van InframAan het werk in ons mooie kantoor in Maarn, midden in de natuur

Open sfeer, fijne collega’s

Wat Infram nog wel het leukst maakt zijn de collega’s en de sfeer van het bedrijf. We doen regelmatig iets buiten het werk: een pubquiz, escape rooms en borrelen. Iedereen is erg benaderbaar en open. Ik kan zo bij al mijn collega’s naar binnen lopen voor een praatje of een vraag. Er is veel ruimte voor de persoon achter de werknemer en dat vind ik heel erg fijn. Aan het werk gaan in ons mooie kantoor in Maarn, midden in de natuur, is zeker geen straf!

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram.nl


Over Infram

Sinds 1994 werken wij aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). Onze medewerkers zijn thuis in civiele techniek, bestuurs- en bedrijfskunde, ruimtelijk ontwerp of planologie. Deze verscheidenheid aan profielen voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers vinden we vanzelfsprekend.

Werken bij Infram

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram.nl