Home →Projecten →Onze mensen →Werkvelden →
Project- en procesmanagement →Advies →Innovatie en ontwikkeling →
Werken bij →Contact →
NLEN
Intro image

Werken bij Infram

Mobiliteit, ruimte, water, energie en meer

Inframmers hebben een missie: bijdragen aan een duurzaam Nederland

We praten niet alleen, we doen! Met innovatiekracht, kennis en ondernemerschap realiseren we alleen, of samen met overheden en bedrijfsleven, oplossingen die het verschil maken. In de wereld van mobiliteit, ruimte, water, energie en meer. Onze kracht van doen houden we op peil door de brede mix aan opleidingsachtergrond, leeftijd en ervaring van Inframmers.

We zijn benieuwd naar jou!

Stuur een motivatiebrief en CV naar info@infram.nl. Wij nemen contact met je op.

We staan open voor geïnteresseerden met alle relevante opleidingsachtergronden en ervaringen. Specifiek zoeken we op dit moment starters met een achtergrond in duurzaamheid of circulaire economie.

Over Infram

Sinds 1994 werken wij aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). Onze medewerkers zijn thuis in civiele techniek, bestuurs- en bedrijfskunde, ruimtelijk ontwerp of planologie. Deze verscheidenheid aan profielen voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers vinden we vanzelfsprekend.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram.nl