ProjectenWerkveldenOnze mensenWerken bijContact

Werken bij Infram

Vacature Adviseur Waterveiligheid

Vacature adviseur waterveiligheid (junior/medior/senior)

Maak samen met ons werk van toekomstbestendige waterveiligheid en kom het Infram Hydren-team versterken! Met elkaar dragen we bij aan waterbouwkundige oplossingen voor steeds complexere watervraagstukken. We werken voor publieke partijen zoals Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten, maar ook voor private partijen in grond- en waterbouw. Met onze kennis, ervaring en ‘kracht van doen’ brengen we beweging en resultaat.

Wat neem jij mee?

Je kennis, ambitie, nieuwsgierigheid en een flinke dosis enthousiasme. En, als je al langer aan het werk bent, je ervaring en netwerk natuurlijk. Verder gaan we er vanuit dat je een relevante WO-/HBO studie hebt afgerond, goed kunt samenwerken, mensen weet te enthousiasmeren, commercieel gevoel hebt en communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij?

Uitdagend en inspirerend werk in een klein, supergemotiveerd team van mensen die van aanpakken houden. Met elkaar, maar ook zelfstandig. Afwisselende opdrachten en opdrachtgevers en veel ruimte voor kennisontwikkeling en innovatie. Daarmee groeien we niet alleen als organisatie in deskundigheid, maar kun je ook je eigen expertise op verschillende facetten van waterveiligheid ontwikkelen.

Over ons

Infram Hydren is de specialistische waterbouwsector van Infram. Kom je bij ons aan boord, dan word je een ‘Inframmer’. Dat wil zeggen dat je deel uitmaakt van een gedreven team van meer dan 50 professionals die werken aan een duurzaam Nederland in projecten op het gebied van mobiliteit, ruimte, water en energie. Er is sprake van een open en eerlijke bedrijfsvoering, ruimte voor verscheidenheid en persoonlijke ontwikkeling.We bieden je een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede mobiliteitsregeling (keuze uit leaseauto of 1e klas ov-abonnement) en een goede pensioenregeling. Je hebt de vrijheid om te bepalen waar je werkt en hoe je je tijd indeelt. Als koploper in innovatie hebben we ons eigen waterstoftankstation waarmee we duurzame mobiliteitsoplossingen stimuleren. Onze Inframdagen staan garant voor gezelligheid, sportiviteit en teamgevoel.

Nu jij!

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct en stuur een mail naar Wouter Maat: wouter.maat@infram-hydren.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Wil je meer weten of heb je vragen? Je bent altijd welkom voor een kop koffie met een collega bij ons op kantoor in Maarn of voor een vrijblijvend (video)belgesprek. Neem dan ook contact op met Wouter Maat per mail, telefoon (tel: 06 127 997 29) LinkedIn.

Over Infram Hydren

Sinds 1994 werkt Infram aan duurzame oplossingen. Dat doen we op het gebied van water, ruimte, mobiliteit en energie. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluitvorming en resultaat.

Infram Hydren is sinds 2019 de handelsnaam voor de technisch inhoudelijke werkzaamheden van Infram. Infram Hydren is integraal onderdeel van Infram en is specialist op het gebied van waterkeringen. Wij werken aan een duurzame en efficiënte bescherming tegen hoogwater. Dit doen wij door het geven van specialistisch advies en door het voorop lopen in ontwikkelingen zoals het initiëren en doorvoeren van onderzoek en innovaties.

We zijn gevestigd in Maarn (provincie Utrecht). In het verleden waren wij gevestigd in het voormalige waterloopkundig laboratorium in de Voorst. Hier liggen ook de wortels van Infram Hydren. Onze medewerkers zijn thuis in hydraulic engineering, civiele techniek, ruimtelijke verbeelding (o.a. GIS) en het ontwikkelen en toepassen van diverse modellen en tools (o.a. in Matlab en Python). Deze verscheidenheid aan competenties maakt ons de specialist voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers: de waterschappen, Rijkswaterstaat, onderzoeksinstellingen en aannemerij.

We zijn benieuwd naar jou!

Mail bij interesse en/of vragen naar info@infram-hydren.nl

Over Infram

tekst hier