Home →Projecten →Onze mensen →Werkvelden →
Project- en procesmanagement →Advies →Innovatie en ontwikkeling →
Werken bij →Contact →
NLEN

Project- en procesmanagementOpgaven verder brengen en opdrachtgevers ondersteunen, daar ligt onze kracht

Van idee tot realisatie en alles wat daar tussen ligt. Bij complexe opgaven met veel partijen en verschillende belangen zorgen we voor gedragen besluitvorming. We bieden effectieve project- en procesondersteuning in opdrachten waarbij behoefte is aan een gestructureerde aanpak en/of gefaseerde uitvoering.

Meer over project- en procesmanagement

AdviesPlannen moeten duurzaam en realiseerbaar zijn

Dat is altijd de insteek van ons advies, stevig onderbouwd met uitleg, feiten en cijfers. Uiteenlopend van planstudie tot management, daar hebben we mensen met de juiste kennis en kunde voor in huis. We koppelen feiten en expertise, kijken buiten de bestaande kaders en weten zo bijvoorbeeld mobiliteit of waterveiligheid en ruimtelijke ontwikkelingen te verbinden in duurzame oplossingen.

Meer over advies

Innovatie en ontwikkelingNieuwe technieken en methoden zorgen voor een mooiere, economisch vitalere en duurzamere leefomgeving

Daarom werken we (mee) aan haalbare en betaalbare innovaties. Door samen met andere belanghebbenden echt in de opgave te stappen, ontstaan vaak verrassende nieuwe oplossingen. Innovatie bij Infram varieert van technologische innovaties op het gebied van waterveiligheid tot financiële innovaties op het gebied van duurzaamheid.

Meer over innovatie en ontwikkeling

Bij welke opgave mogen wij u verrassen?

Laat het ons weten en bel 0343 - 745 600